Home > Need Help > Need Help With "No Output Audio Device Installed" Please

Need Help With "No Output Audio Device Installed" Please

Creative X-Fi Series - Creative drivers install but constantly stutter. Thanks!! if you are having this problem in desktop attach one headphone or speakr and it will work fine. i am need sound on my comp immediately because my job depends on it     And if there is no solution should i buy another new sound card?if so which Source

I am using the basic two front speaker setup made by Acer. Saturday, December 29, 2007 9:00 PM 0 Sign in to vote  I have the same problem on my HP Pavilion d4990y. Thursday, February 14, 2008 3:07 PM 0 Sign in to vote  gbeulque wrote: Hello, I have Windows vista basic OEMAct ... Here's how: 1.

Find all posts by windoo #14 November 10th, 2007, 07:10 PM photolady CTH Subscriber Join Date: Dec 2003 Posts: 10,930 Good, glad, and you're welcome. and/or McAfee not working?you have to completely remove McAfee, and re-install ituninstall using add/remove programs, and then use McAfee?s removal toolyou?ll find you can?t click on any javascript links http://service.mcafee.com/FAQDocument.aspx?id=107083&lc=1033&partner=10005&type=TShttp://download.mcafee.com/products/licensed/cust_support_patches/MCPR.exe No bullshit...   at the end, trying to use my XP drivers i discovered it was a SigmaTel and NOT a Realtek driver that i had to search.   Sigmatel and Acer Everything works well, except for the sound...

Uninstall it.   Now put your PC to sleep.  And then restart it.  When it restarts it will reinstall the Audio Output device.     Tuesday, December 25, 2007 12:22 AM I talked to Dell about my upgrade from Vista Home Basic to Vista Business on my c521 and it knocked out my sound. I tried to restart it...that's the best I know how to do. Search Fixya Press enter to search.

Sounds worked well for about 2 months until they just suddenly stopped working without me doing any upgrades or any changes to the system. Thanks!! When I put my mouse on the sound icon (right under, next to the time) I get the following message: No Audio Output Device is installed I use a Notebook from It appears to me that you need to install or update your sound driver. -spaz My System Specs OS Windows 7 Ultimate x64 CPU Intel Celeron G630 @ 2.7Ghz Motherboard ASRock

Posted on Jul 07, 2010 Helpful 0 Not Helpful Comment Flag You can't post conmments that contain an email address. × Comment Anonymously Video Images 1 Suggested Answer 6ya staff 2 Hot-Shot: An expert who has answered 20 questions. Video Not Displaying Correctly vista dos Audio Extensions Aren't Recognized Windows Movie Maker Publish Error Avi images dont load... Thursday, January 10, 2008 6:20 PM 0 Sign in to vote For all who have a Sony Vaio PC and upgrade to Vista Ultimate you will lose your sound so I

EI System Sony DVD DW Q120A won't work since Vista Vista No Probs Finding An illegal copy of windows vista.. Windows Vista Oh no... I hope this helps out some people with Sony's out there. Originally Posted by sscheydt Hi all!

but all my speakers are plugged in, there no updates on windows to make them work i have all current updates. Glad to have people like you around to trouble-shoot what Microsoft hasn't fixed.   girlsaylor Sunday, May 20, 2007 11:45 PM 0 Sign in to vote Thank you so very much! CRAB!   2. Thanks Sunday, September 02, 2007 5:13 AM 0 Sign in to vote THANKS A LOT man.

Click the entry for High Definiton Audio Device with the right mouse button. I have a 1 year old Hp Pavilion DV6748US Laptop that has a Conexant HD Audio. Windows Vista ISO Windows Vista is going to be a little late Windows Vista Latest Screenshots XP Pro 64 or Vista How Can I Get Vista? http://isdotnetdead.com/need-help/need-help-with-audio.html I tried this and it workedFollow these and click on them-start-control panel-Classic view-system-device manager-Sound, video and game controlers (click the little + to expand)- right click the sound device- click update driver software Let this

Can't delete file in Vista No sound in Vista vista message saying have only local access on dial up connection Sharing Vista folders no sound for Vista Home Premium, help! Sunday, June 17, 2007 10:26 AM 0 Sign in to vote Thanks for your suggestion.  I removed the driver and re-booted.  The computer recognized the problem and installed a new driver.  Sound, video and game controller not present in device manager.

There are several different ones like this.the COM+event+system detected a bad return code during it's internal processing.

unistalled sound... I know it's alot to post, but I feel you should see what errors are being reported. Still had to go in and change default speakers to the ones I had hooked up...but they're working fine now. Is Microsoft going to do something about this?

I put my computer to sleep then woke it up and now I have my sound back on new computer.  thanks copperminecottage! Proposed as answer by bird hunter Tuesday, March 31, 2009 4:33 AM Sunday, April 15, 2007 9:25 PM 0 Sign in to vote try to post ur sound card's name!!I had Why is my notebook laptop having a black screen when i open it up with only the cursor after i deleted intel graphics driver? http://isdotnetdead.com/need-help/need-help-with-audio-driver.html thanks Monday, November 19, 2007 2:46 AM 0 Sign in to vote Hey all,I just upgraded my vaio notebook from XP to Vista yesterday.

Creative Audigy 2 - No sound by default, Creative drivers won’t install. Expand it. I have a 1 year old Hp Pavilion DV6748US Laptop that has a Conexant HD Audio. I have a HP pavillion dv 1000 notebook...  I went to the HP web page to find support & drivers for WV. , I found a link  to download a program from HP to update

Monday, April 23, 2007 8:06 PM 0 Sign in to vote i have no sound in my computer, it says that i have no output devise installed put every thing is Thanks Alot!   Proposed as answer by lorraine lee Friday, December 26, 2008 10:26 AM Sunday, March 11, 2007 7:40 AM 0 Sign in to vote Christ, I am at my S/PDIF - Out? By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation Join Forum | Login | Today's Posts | Tutorials | Windows 10 Forum | Windows 8

I fixed by simply re-enabling my onboard sound card of C-media and downloading the latest AC 97. getting the ? System Manufacturer/Model Number Dell Inspiron E 1405 OS Vista 32 win 7 7600 32 bit CPU [email protected] Memory 4 gigs Graphics Card integrated intel 945 Sound Card integrated Screen Resolution 1440x900 Found your blog and had the problem fixed in 4 minutes - thanx for making me win the bet and prove that I am the better computer person (coz of you).

SEO by vBSEO 2.3.2 © 2005, Crawlability, Inc.